elektrobot.hu elektrobot.hu elektrobot.hu
\ Loading news...
/
Új vagy? Klikk! Tudtad-e? GYIK Miért mi?
  

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Vásárlásri, szállítási, garanciális feltételek


Rólunk
Vásárlásról
Fizetés, szállítás, garancia
Hogyan rendelhet, rendelés menete
Szervíz, beállítás, oktatás, fejlesztés
Adatvédelmi nyilatkozat

Rólunk:

Fő tevékenységünk a kutatás-fejlesztés. Egyedi igényeihez igazodva fejlesztünk elektronikától a kész szoftverig.

Kis csapatunk célja, hogy az elektronikával foglalkozó fiatalok, és kísérletezni vágyok is elérhető áron jussanak hozzá néhány eszközhöz, támogassuk a fejlesztéseiket, és megoszthassuk egymás ötletit.

Elérhető áron szeretnénk eljuttatni az Ön otthonába is a legkorszerűbb, legolcsóbban üzemeltethető, és környezetkímélő technológiákat. Ezért mi is próbálunk minnél környezetbartább anyagokat használni, kerülni a felesleges csomagolásokat, mindent újrahasznosítani, promotálni a megujuló energiaforrásokat.

Vásárlási feltételek, árak, árukészlet:

Regisztráció nélkül is vásárolhat. Figyelem: Megrendelés jóváhagyása után ekkor is szerződés jön létre.

A termékek mellett kijelzett ár minden esetben a fizetendő (bruttó) ár.
Az árak kizárólag webshopból történő megrendelés esetén érvényesek.
Az akciós árak a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényesek.

A feltűntetett árukészlet csak tájékoztató jellegű, nem tükrözi a tényleges darabszámot.
Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni.
Ha hiány lép fel, természetesen értesítjük a következő szállításról, vagy felajánljuk az utánrendelés lehetőségét a várható szállítási idővel (az árváltoztatás jogát fenntartjuk), amennyiben ez nem felel meg, indok nélkül elállhat a vásárlástól.

A feltöltött képek csak illusztrációk, a kiegészítők, színek és csomagolás eltérhet. Amennyiben nem jelzik külön milyen a kívánt színt, az éppen soron következőt küldjük. Az esetleges elírásokért a termékleírásokban nem vállalunk felelőséget, ezeket ellenőrizhető a gyártók leírásában is.

Nagyobb tétel, darabszám esetén, visszatérő vásárlóként bátran érdeklődjön egyedi ajánlatokért ! Egyedi fizetési és szállítási módok is megbeszélhetőek, a kapacitás függvényében !

Diákok feltétlen jelezzenek, adott esetben egyedi kedvezményeket adunk ! (részletek)

Bármilyen kérdését észrevételét szívesen vesszük, használja az Elérhetőség menüpontot.

Fizetés, szállítás, garancia:

Készleten lévő termékeket azonnal futároztatjuk/csomagpontra küldetjük. Időgarantált opcióval akár 1 munkanap.
Személyesen előre egyeztett időpontban azonnal átvehetőek (ált. 1 munkanapon belül).

Szállítás bizonyos termékekre már díjmentesen is. Csomagpontos és futáros szállítás már 790Ft-tól
Személyes átvétel: kizárólag előre egyeztett időpontban vehetőek át a megrendelések
Nyitvatartás: NINCS, Telefonos ügyfélszolgálat: H-CS: 09:00-16:00, P: 11:00-15:00

 • csomagpont + előreutalás (+ elsőbbségi opc.):

  A rendelés feldolgozását és jóváhagyását követően e-mailben kapja meg a megfelelő fizetési adatokat: (bankszámlaszám, közlemény, végösszeg).
  Ezután OTP-s belföldi számlaszámunkra teljesítheti banki átutalással, banki és postai készpénzbefizetéssel is.
  Az összeg beérkezése után azonnal küldetjük szerződött futárcégünkkel a választott csomagpontra. (Befizetéséről automatikus értesítőt kapunk, ha ez adott munkanap időben beérkezik, ált. aznap küldetni tudjuk.)
  díja: egységesen 790Ft-tól
  elsőbbségi opció:+490Ft
  határidős átutalás Opció: Olyan ellenőrzött cégek vehetik igénybe, akik korábban is fizettek átutalással. (Értékhatárral)

 • csomagpont + utánvét (+ elsőbbségi opc.):

  A rendelés feldolgozását követően azonnal küldetni tudjuk a csomagpontra, az összeget Ön fizetheti készpénzben az átvevő ponton. (Több ponton bankkártyás fizetési lehetőség isvan, ezt egyesével jelzi a csomagpont választó)
  díja: egységesen 990ft
  elsőbbségi opció:+490Ft

 • futárcég + előreutalás (+ elsőbbségi opc.):

  A rendelés feldolgozását és jóváhagyását követően e-mailben kapja meg a megfelelő fizetési adatokat: (bankszámlaszám, közlemény, végösszeg).
  Ezután OTP-s belföldi számlaszámunkra teljesítheti banki átutalással, banki és postai készpénzbefizetéssel is.
  Az összeg beérkezése után azonnal küldetjük szerződött futárcéggel. (Befizetéséről automatikus értesítőt kapunk, ha ez adott munkanap időben beérkezik, ált. aznap küldetni tudjuk.)
  díja: egységesen 990Ft-tól
  elsőbbségi opció:+490Ft
  határidős átutalás Opció: Olyan ellenőrzött cégek vehetik igénybe, akik korábban is fizettek átutalással. (Értékhatárral)

 • futárcég + utánvét (+ elsőbbségi opc.):

  A rendelés feldolgozását követően azonnal küldetni tudjuk, az összeget Ön fizetheti készpénzben a kézbesítő futárnak.
  díja: egységesen 1490ft
  elsőbbségi opció:+490Ft

 • személyes átvétel + készpénzfizetés, Miskolcon partnerünk telephelyén:
  Figyelem: nincs kiskeres átvétel, csak nagyker és egyéb tevékenység

  A rendelés jóváhagyása után, kizárólag előre egyeztetett időpontban (időpont táblázat), partnerünk telephelyén:
  G-PROG Terv Kft, 3526, Miskolc, Szentpéteri kapu 53. Egyeztetés e-mailben, vagy telefonon.

 • személyes átvétel + készpénzfizetés, Budapesten partnerünk irodájában:
  Figyelem: Itt nem raktározunk semmit, kizárólag az elkészített rendelések átvétele történik.

  A rendelés jóváhagyása után, kizárólag előre egyeztetett időpontban (időpont táblázat), a fejlesztő partnerünk irodájában:
  G-PROG Terv Kft, 1113, Budapest, Nagyszőlős 21./1. Egyeztetés az internetes idősáv foglalóban, telefonon, vagy e-mailben.

Elsőbbségi opció: az elsőbbségivel feladott küldemények 90% másnap kézbesítésre kerülnek.

Egyedi szállítás: egyedi szállítási, és fizetés teljesítési módok is megbeszélhetőek (határidős, szerződéses, proforma számla, stb...), illetve ügyfél vagy érték szerint adott esetben ingyenes. Budapesti kiszállítás is lehetséges, díja megegyezés szerinti, illetve ügyfél vagy érték szerint adott esetben ingyenes. Nagyobb értékű rendeléseket a közelünkben általában személyesen kézbesítjük.

Külföldi csomagok (csak tájékoztató!): díjak (szomszédos országokba): 500g-ig: 1600Ft, 1Kg-ig: 2800Ft, egyelőre előreutalással

A webáruházon keresztül kizárólag új termékeket forgalmazunk. Az oldalon használt vagy bemutató darab termék hírdetései is megjelennek, illetve nem a webáruházon keresztül forgalmazott termékekre természetesen az alábbiakon kívül más feltételek vonatkoznak.

Hibás termékek kicserlésére adott időn belül van lehetőség, postázás előtt a termékeket ellenőrizzük, a postázás során történő sérülésekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, a visszaküldési költségeket minden esetben a vevőnek kell állnia.

A garancia és elállás határidejei: minden esetben igazolni kell az átvétel időpontját, és a hibabejelentésnek adott munkanapon belül kell megtörténnie, ezért bejelentése feltétlen e-mail-ben történjen!
Sajnos ritkán előfordul, hogy a postai küldemények sérülnek, eltűnnek. Ez esetben csak a postai jegyzőkönyv a vevő részéről, illetve az általunk kért postai kártérítési határozat után tudjuk a terméket újraküldeni, vagy a vételárat és a szállítási költséget visszafizetni.
Berendezésekre (tartós fogyasztási cikkek esetében) bizonyos esetben az egyedi garanciát feltűntetjük a leírásnál, egyéb esetben a törvény által előrírt szavatosságot illetve garanciát vállaljuk.
Elektronikai komponensekre és modulokra, alkatrészekre a feltűntett gyártói minősítés szolgál biztosítékként. Ezekre a termékekre csere garancia nem biztosítható, az alkatrészek antisztatikus fóliából való kicsomagolása után nem áll móduknban visszavenni. A termékek ára tartalmazza a gyüjtők megbontási költségeket is.
Modellek és játékok garanciája: nem számítanak tartós fogyasztási cikkeknek, így ezek cseréje vagy visszafizetésére csak is eredeti bontatlan csomagolásban van lehetőség, az átvételtől számított 3 munkanapon belül kötelességünk cserélni vagy visszavásárolni. A készülékekre (távirányító, töltő) garancia vonatkozik, viszont nem a kopó alaktrészekre, ugyanígy nem az akkumlátorokra, és bármilyen modulra amit a felhasználó szabadon csatlakoztathat más paraméterű és típusú eszközhöz.

A csomagok visszaküldése kizárólag egyeztetés után a cég által kért címre történjen.
G-Prog Terv Kft. 1113, Budapest, Nagyszőlős 21./1. 3/2.
Adószám: HU 22963819-2-43

ElektroCare System Kft. 3526 Miskolc, Kazincy F. u. 2.A. 1./2.
Adószám: HU 25777886-2-05
Bankszámlaszám: 11711041-21340954 (ne utaljanak jóváhagyás nélkül!)
Számlavezető bank: OTP

Át nem vett csomagok esete (csalás, károkozás):

Ha a Címzett szándékosan nem veszi át, visszautasítja a megrendelt csomagot a szállítótól, úgy a feladási és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása, vagy bankban bankszámlánkra történő befizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben ismételten megrendelés érkezik áruházunkba ugyan ezen címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunk teljesíteni kérését.

Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és IP-cím alapján, illetve az egyéb tárolt és kódolt háttérinformációk alapján bejelentést teszünk a szükséges szervekhez, amennyiben a megrendelő megtagadja a kommunikációt (vagy akadályoztatva van) az általa megadott elérhetőségeken.Hogyan rendelhet, rendelés menete
(tájékoztató szöveg, részletesen az ÁSZF-ben olvashat)

Mivel megrendelése egy szerződés, ami Szolgáltató internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen és Általános Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A megrendelések feladása a webshopban kizárólag elektronikus úton, a www.elektrobot.hu webcímen keresztül lehetséges. A webshop telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem fogad! Ezzel Ön többek között kiválasztja és elfogadja a vásárlási, fizetési és szállíási feltételeket. Figyelem: A megrendelés leadása és automatikus visszaigazolás Önmagában még nem szerződés, csak jóváhagyáskor jön létre, amikor a Szolgálató jelzi a teljesítéhetőséget, vállalt szállítási határidőket. Amennyiben nem tudjuk, természetesen visszajellezzük a várható beszállítást.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a valótlan vagy egyértelműen hibás adatokkal elküldött rendelések teljesítését az adatok tisztázásig felfüggessze, vagy a rendeléseket törölje.
A figyelmetlenül vagy hibásan kitöltött adatok esetén, a megrendelés költségei a vevőt terhelik!

0-24 adhatnak le megrendeléseket, de a feldolgozások és személyes visszaigazolások munkaidőben és a jelzett ügyfélszolgálati időben történnek

Vásárlás menete Ön:
1. Termékeket a listákból, és a termék adatlapjáról is választhat
2. Tegye kosárba a terméket, a szám mezőben jelezheti a kivánt mennyiséget is.
3. A kosár menüpontban módosíthatja a darabszámot, törölhet is tételeket
4. A tovább gombra kattintva látja és kiválaszthatja fizetési és szállíási lehetőségeket
5. Személyes adatok megadása
6. Adatok ellenőrzése, megrendelés véglegesítése, visszaqigazoló e-mail ellenőrzése.
Rendelés után Mi:
1. Munkaidőben visszaigazoljuk megrendelését, és jelezzük a teljesíthetőséget,
2. E-mailben megkapja a fizetési ill. átvételi instrukciókat
3. Küldetjük a megrendelését ill. egyeztetés után átveheti a megrendeléstSzervíz, beállítás, oktatás, fejlesztés

Kapacitás függően segíteni tudunk az eszközök javításában és beállításában

Egyedi fejlesztéseket vállalunk elektronikai tervezéstől szoftverfejlesztésen át a teljes kivitelezésig

Díjai feladat függően változnak, tájékoztató:

Szervíz és szerelés (alkatrész csere): 3000Ft/óra (nettó) rezsi óradíjtól. Mezkezdett óránként számlázandó, csak cégen belül elvégezhető munkálatokra vonatkozik, nem tartalmaz egyéb speciális műszeres mérést, vagy külsős cég ill. szakember igénybevételét, valamint szállítás és kiszállási díjat sem.
Az első óra után tájékoztatjuk a várható munkaidőről és költségről. Ekkor is előfordulhat, hogy az ügyfél által jelzett hiba nem javítható a kért módon. Nem általunk forgalmazott termékeknél a javítás vagy beállítás nehezebb lehet.

Ha a feladat jelentősebb szakértelmet és eszközöket (forrasztást, mérést, analízist, egyedi beállítást) igényel, egyéni ajánlattal várjuk fejlesztési óradíjakon.

Tanácsadás, fejlesztések, programozás: 8000Ft/óra (nettó) rezsi óradíjaktól, kedvező áron! Az árazás egyedi (projekt hosszától és szakértelemtől függően), óradíjas vagy előre készített árajánlattal.
Kapacitás függően segíteni tudunk az eszközök kiválasztásában és beszerzésében.
Komplett tervezéseket vállalunk az elektronikai tervezeséktől a teljes kivitelezésig
Egyedi és sorozatos termékek elkészítésében.

Szolgáltatási díjaink - Rezsi óradíjak (tájékoztató 2017. január 1-től)

Szervíz óradíj mértéke Óradíj Ft (Áfa nélkül)
Szervíz javítás, csere 3 000.-
Szervíz beállítás, hibakeresés 5 000.-
Szakértői óradíj mértéke Óradíj Ft (Áfa nélkül)
Tanácsadás fejlesztések 8 000.-
Programozó Szoftver (web, desktop, mobil, egyéb) 9 000.-
Elektronikai tervezés (nyákterv, gyártás) 10 000.-
Programozó Hardware (PLC, beágyazott rendszerek) 12 000.-
Vezető programozó / Projektvezető 19 000.-
Oktatás, konzultáció óradíj Óradíj Ft (Áfa nélkül)
Oktatás konzultáció 20 000.-
Oktatási óradíj alapdíj min. 10 óra esetén 15 000.-
Kiszállási költségek Budapestre Díja Ft (Áfa nélkül)
I, V, VI, VII, VIII, IX, XI, XII, 2 990.-
II, III, IV, X, XIII-XXIII 4 990.-
Kiszállási költségek Vidékre Km Díj (Áfa nélkül)
Oda és vissza útra is felszámítjuk 180.-

Rezsióradíjaink az ElektroCare System Kft. munkaideje alatt érvényesek (munkanapokon 09:00-16:00), ezen időszakon kívül kétszeres díjat számolunk fel.


Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználóink személyes adatait bizalmasan kezeljük, védett adatbázisban tároljuk, és harmadik személynek sem kereskedelmi, sem egyéb célból nem adjuk át. Tevékenységünket a mindenkori adatvédelmi törvények betartásával végezzük. Személyes adatainak módosítását, törlését kérheti e-mail-ben. Webáruházunk működése megfelel a 2001. évi CVIII. törvényben foglaltaknak.
A felhasználói adatokat a weboldalon található űrlapok kitöltésekor tároljuk el, így később ezek alapján azonosíthatjuk. Külön biztonsági intézkedéseket teszünk az adatbázisunk érdekében. A módosításokat összhangban végezzük a mindenkori hatályos törvényekkel.

A weblap eredeti tartalmának, illetve oldalai bármely alkotóelemének (leírások, használati utasítás, képek) engedély nélküli felhasználása jogszabályokba ütközhet. A honlapon található anyagok másolása, módosított felhasználása, nyilvános közzététele, terjesztése illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal való felhasználása csak az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet. Minden esetben kérje ki az üzemeltető nyilatkozatát a felhasználás jogszerűségéről.

Hírlevél leiratkozást külön e-mailben, vagy a hírlevél végén található hivatkozáson keresztül tehetik meg.

A weblapot használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politikai feltételeit, és engedi számunkra adatainak használatát, a fenti korlátozások alapján.

A fenti szabályok minden felhasználó számára kötelező érvényűek. Az ismeretük hiánya vagy a figyelmen kívül hagyásuk következményei a felhasználót terhelik.

Loading videos...
További videók vágás, és feltöltés alatt:)
További videók vágás, és feltöltés alatt:)

blog/post

 • Vezeték nélküli töltés
 • Szuperkondenzátor
 • Az elektromos bicikli is bicikli
 • itt a tavasz, persze hogy repcsiket építünk, videókkal
 • hihetetlen gyorsulás, elektromos bicikli, videókkal

Tutorial szekció

RC

cikkek

környezeti problémák, környezettudatosság

Cikkek feltöltés alatt..., a régi leírásokat is alakítjuk...
Loading videos...
Loading...